OXIGEN - OZONO - TERAPIA- scurta descriere a aplicatiilor terapeutice

Indicata pentru:

AFECTIUNI VASCULARE SI NEUROLOGICE
Ulcere necrotice, vasculare, diabetice, posturale (cu dubla actiune : antiseptic sicicatrizant); Arteriopatie Obliteranta; Vasculopatie Diabetica; Retinopatie Diabetica; Maculopatie Degenerativa; Daune organice sau functionale datorate alterarii microcirculatiei (cardiopatiaischemica, imbatranire prematura, disfunctionalitati de erectie, astenie psiho-fizica, depresie)Parkinson;Alzheimer;Scleroza multipla.

IMUNO DEPRESIE , HEPATITE VIRALE ACUTE SI CRONICE , HERPES ZOSTER
In patologiile mai sus indicate, tratamentul consta in AUTO-HEMO-TRANSFUZIE cu OXIGEN-OZON, aceasta insemnand ca se recolteaza o anumita cantitate de sange, se ozonizeaza si se realizeaza transfuzia, in circuit inchis, cu materiale de unica folosinta aprobate si certificate, care sa garanteze o maxima siguranta. Pentru anumite patologii, (rani la membrele inferioare de exemplu), se asociaza si un tratament local (cilindru, saculeti vidati, infiltratii locale). Se efectueaza cicluri de terapie de baza, dupa care, se vor trata patologiile cronice, iar pentru intretinere se va recomanda repetarea lunara a tratamentului.

AFECTIUNI ARTRO-REUMATICE
- Hernia de disc cervicala si Lombo-sacrala
- Artroza Cervicala
- Dureri Cervicale
- Artroza Lombo-sacrala
- Lombo-sciatica, atat premergatoare proceselor inflamatorii sau artrozelor degenerative ale coloanei, cat si ulterioara interventiei chirurgicale
- Gonartroza
- Periartrita Scapulo-Humerala Acuta si Cronica
- Artroza gleznei
- Intinderi
- Patologia traumatica sportiva

In toate aceste afectiuni, se efectueaza infiltratii locale cu o frecventa de 3-4 ori pe saptamana, pentru cicluri de 10-15 sedinte.

CONTRAINDICATII:

Oxigeno Ozono Terapia nu are contraindicatii, nu genereaza alergii sau intolerante, nu are reactii adverse intrucat este un gaz pur (O2-O3 se obtine din oxigen medical). Eventualele inconveniente ar putea fi atribuite aplicarii necorespunzatoare a tratamentului ( iata de ce Oxigeno-Ozono-Terapia trebuie sa fie practicata numai de catre medici abilitati si legal inscrisi la Societatea Stiintifica de Oxigen-Ozono-Terapiei, calitate dobandita dupa efectuarea trainingului de utilizare a aparaturii.va rugam sa va autentificati pentru a descarca fisierul

 

member login

 

Articole